Fix Media

DSC_0433.jpg

- Tidningsproduktion, reklamproduktion och evenemang.

Vår specialitet är att gå från idé till säljande design – oavsett vilken kanal du väljer. Anlitar du oss så hjälper vi dig att ta din idé hela vägen fram. Med oslagbar lokalkännedom i Österåker – och skarpa, självgående medarbetare –kan ingen skräddarsy din lösning bättre än oss.

Företaget står på tre ben. Tidningsproduktion med lokaltidningen Åkersberga Kanalen som främsta varumärke, reklamproduktion med originalframställning och trycksaker till små och stora företag, samt olika typer av evenemang i Österåker samt närliggande kommuner.

Våra kunder är i första hand lokala företag. Vi samarbetar med kommun, näringsliv och föreningsliv, och är ofta spindeln i nätet i projekten. Vi ser oss som en resurs som hjälper andra att lyckas och länka samman företag och organisationer där alla gör det de är bäst på.

om-oss240x160.jpg

Fix Media AB ägs av Stefan Söderberg, Hans Eriksson och Glenn Andersson. Stefan Söderberg, vd, blev utsedd till Årets företagare i Österåker 2010, framför allt för sitt arbete med lokaltidningen Åkersberga Kanalen.

 

Vi kan vår kommun och vet vad som funkar. Om du behöver hjälp med marknadsföring i Åkersberga – kontakta oss!