Så här började det

stefantidning1.jpgFix Media startades i november 1992 av Stefan Söderberg och Kim Wessel i Åkersberga tre mil norr om Stockholm.  Till en början hette företaget Marknadsföring & Evenemang i Norrort AB men efter sju namnansökningar till PRV godkändes till slut Fix Media AB.  

Stefan och Kim höll till hemma i Kims källare på Oxenstiernas väg i Åkerstorp.  Efter ett drygt halvår flyttade de till nuvarande adress på Sågvägen 19 i Åkersberga. Kim och Stefan jobbade till en början med evenemang i Vallentuna centrum samt deras centrumtidning som kom en gång i månaden.

 

kimostefan92.jpg

 
Det var roligt att jobba med evenemang, annonsförsäljning och distribution. 1993 ville även Åkersberga centrum och Sollentuna centrum ha hjälp med sina evenemang.

Företagen i Åkersberga centrum tyckte emellertid att det var tråkigt att det inte fanns någon lokaltidning med lokal  förankring, och så väcktes idén om Åkersberga Kanalen.  Hösten 1996 kom de första provtidningarna. Det föll väl ut och i februari 1997 började tidningsutgivningen. I takt med att tidningen växte fick Fix Media tre olika ben att står på: Tidningsproduktionreklamproduktion och evenemang.